Even geduld

Verbinding met onze database is verbroken. Er wordt aan gewerkt. Excuses voor het ongemak!

l

5 redenen waarom jij online marketeer wilt worden bij ON.

  • van de redactie
  • 14 maart 2023

Online marketeers, dat zijn van die snelle jongens (M/V) met hun dure reclamepraatjes, toch? Well… Eigenlijk is dat sales, wat toch een ander stukje van het verhaal is. Online marketeers houden zich eerder bezig met cijfertjes, data, en hoog scoren in Google!

Klinkt suf? Absoluut niet! Wanneer je eenmaal van het leven als marketeer geproefd hebt, wil je niet meer terug. In dit artikel leggen we je exact uit waarom.

Waarom jij specifiek bij ON. Digital Marketing wilt werken

Oké, bij ieder marketing bureau ziet het leven er wel een tikkeltje anders uit. Daarom vinden wij het interessanter om jou te laten zien wat het zo leuk maakt om specifiek marketeer te worden bij ON. Digital Marketing.

Heb je na het lezen van dit artikel interesse gekregen? Kijk dan op onze online marketing vacatures pagina en check meteen even met wie jij zou kunnen komen te werken!

En nu, de 5 redenen waarom jij online marketeer wilt worden bij ON.:

1. Omdat je je marketing skills altijd in het echt kunt gebruiken!

Bedenk je eens in wat je kunt doen met alle mensenkennis die je in deze functie opdoet! Het ene moment schrijf je de aanlokkelijkste productteksten die geen klant kan weerstaan, het volgende moment overtuig je je vrienden ervan mee te doen aan een weddenschap die ze nóóit zullen winnen (maar jij hebt die 5 euro in de pocket).

Ook fijn: ben jij zo iemand met een gat in zijn hand, die al die mooie producten online nooit kan laten liggen? Zodra je eenmaal in marketing werkt, ken je alle trucjes die webshops gebruiken op intieme wijze. Zo trap jij daar overduidelijk nooit weer in. Of toch wel… Hoe dan ook, je weet beter hoe marketing werkt en kunt die kennis benutten om op je kosten te besparen.

2. Omdat je slim lijkt met je moeilijke afkortingen die niemand snapt

SEO, SEA? Dat zullen veel mensen met één zin uitleg nog wel begrijpen. Maar als jij vertelt dat je PPC’s zo laag mogelijk moet houden om de CPC te optimaliseren en de hoogst mogelijke ROI’s te behalen, worden al die blikken wel een stukje waziger!

Strooi lekker met je SERP’s, ROAS en CTA’s: jij bent de marketeer, jij bent het genie dat betekenis in deze hele warboel mag brengen. Zo lijk je nog eens slim tegenover je vrienden wanneer je ze de volgende keer onder tafel drinkt.

3. Omdat je altijd al ping pong pro hebt willen worden

Naast het harde werk dat we dag in, dag uit leveren, is er ook ruimte voor plezier. Er wordt veel gelachten op kantoor, waardoor je elke keer weer met een glimlach op je gezicht naar huis gaat. Daarnaast is bijvoorbeeld een activiteit als pingpong ontzettend populair op kantoor. Een ideale manier om sportief de pauze te doorbrengen, al is het ook niet onverstandig om te genieten van de lunch.

Overigens, dat pingpongen wordt door diverse collega’s behoorlijk serieus genomen. Er is zelfs al eens een groot toernooi in het weekend geweest waar alle collega’s zich voor konden inschrijven. Je leest het al wel: de hele dag voor je scherm zitten hoeft echt niet.

4. Omdat je nooit écht weet wat de dag gaat brengen

Marketing is een wereld waarin veel kan gebeuren. Net op het moment dat jij van plan was aan een rapportage te brengen, belt een klant je in paniek op. Waar zijn al die advertenties gebleven?! Dit moet nú gefikst worden, anders loopt de klant straks nog miljoenen aan omzet mis. Gelukkig zie jij al heel snel waar het probleem aan lag: de klant zat in het verkeerde tabblad te kijken, en alle advertenties staan er gewoon nog. Pfiew! Maar wat een adrenaline, daar kun je de hele dag weer op teren.

Het volgende moment suist er een pingpongbal de hele zaal door en landt precies op je hoofd. Er wordt gejoeld en je ziet een nerfgun liggen. Tijd voor wat ontspanning? Yes, dat had je wel verdiend! Ja, die weekplanning van je staat aan het begin van de week vast. Maar wat er tussendoor gebeurt, is toch altijd weer een verrassing!

5. Omdat elke dag snel gaat als je die met vrienden doorbrengt!

Het is een cliché, dat is waar, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: als je bij ON. werkt, wíl je ’s ochtends gewoon je bed uit komen om al je fantastische collega’s weer te zien.

Want het mag dan wel werk zijn, maar het zijn juist al die geluksmomentjes tussendoor die ervoor zorgen dat de werkdag nooit meer als een slak aan je voorbij kruipt. Wanneer je dan eenmaal naar huis “mag” (of moet), kun jij al niet wachten om de volgende dag weer aan de slag te gaan.

Kun jij je dit maar moeilijk voorstellen? Kom er dan eens in het echt achter hoe het bij ons is!

Klinkt goed? Kom bij ON. werken!

ON. groeit hard, dus hebben we op vrijwel ieder moment wel vacatures openstaan. Geen ervaring? Geen punt! Zolang jij affiniteit hebt, leren we je in onze traineeships graag alles over het marketeersbestaan bij, inclusief al die afkortingen waarvan je het bestaan mogelijk nog niet wist. Check onze site, zie welke functie perfect bij jou past, en solliciteer direct! Je nieuwe leven kan niet snel genoeg beginnen.