HALLO

Verbinding met onze database is verbroken. Er wordt aan gewerkt. Excuses voor het ongemak!

l

Dit zijn de beste kerstpakketten van 2021

  • van de redactie
  • 15 september 2021

Zoek je een kerstgeschenk voor jouw personeel en wil je graag blij maken met de leukste kerstpakketten? Wij zochten uit wat de beste kerstpakketten van 2021 zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Deze pakketten bevatten voor ieder wat wils en zijn ontzettend leuk om te geven. Lees snel verder en ontdek de beste kerstpakketten van 2021.

Kerstpakket Fit en Fun

Onder de top kerstpakketten van 2021 mag het Kerstpakket Fit en Fun zeker niet ontbreken. Hiermee kun je jouw medewerkers stimuleren om meer te bewegen. Zo bevat het pakket een fitness mat, een fitness set in netzak en een fitness tracker. Maar dat is niet het enige, want er zit ook een gave hoofdtelefoon in het pakket, een bidon, heerlijke verzorgingsartikelen en nog veel meer. Uiteraard worden lekkere hapjes en drankjes niet vergeten in dit pakket.

Kerstpakket Groots Dankjewel

Ook het Kerstpakket Groots Dankjewel behoort tot de beste kerstpakketten van 2021. Dit leuke pakket bevat een gaaf lampje, een fleece plaid, een handige glazenset en de lekkerste hapjes en drankjes voor de feestdagen. Dit kerstpakket is dan ook zeker een leuk geschenk om te geven aan je personeel, want er zit voor ieder wat wils in.


Kerstpakket Party Time

De kerstdagen zijn een groot feest en het Kerstpakket Party Time sluit daar mooi bij aan. Dit pakket bevat een gave karaoke boombox met microfoon en led verlichting, zodat je personeel voor nog meer sfeer kan zorgen tijdens de feestdagen door een karaoke party te organiseren. Ook is dit pakket gevuld met de lekkerste hapjes, zoals pretzels, popmallows en speculaas en lekkere drankjes zoals Disaronno. Daar komt jouw personeel de feestdagen wel mee door.

Kerstpakket Tapas XL

Zijn er veel liefhebbers van tapas onder jouw medewerkers? Maak ze dan blij met een Kerstpakket Tapas XL. Dit pakket bevat onder andere een snijplank, stijlvolle wijnglazen, cocktailprikkers, rode wijn en allemaal lekkere hapjes en drankjes om te serveren. Zo kunnen jouw medewerkers een heerlijke tapasavond organiseren tijdens de feestdagen. Dit heerlijke tapas pakket mag dan ook zeker niet ontbreken tussen de top kerstpakketten van 2021.

Weet jij al waar jij jouw personeel mee gaat verrassen? Bekijk eens welk pakket jou het meeste aanspreekt en doe online meer inspiratie op bij aanbieders van kerstpakketten. Wij wensen je alvast fijne feestdagen en een sprankelend 2022!