Even geduld

Verbinding met onze database is verbroken. Er wordt aan gewerkt. Excuses voor het ongemak!

l

Unieke reclamemiddelen om in te zetten voor jouw bedrijf!

  • van de redactie
  • 11 september 2023

Er zijn in Nederland alleen al meer dan twee miljoen bedrijven. Een groot deel van hen zet reclame in om de aandacht op hun werkzaamheden, diensten en producten te vestigen. De concurrentie is enorm! Hoe kun jij ervoor zorgen dat je opvalt? Door gebruik te maken van unieke reclamemiddelen. In dit artikel noemen we er een aantal. Lees snel verder!

Banners

Een poster is een goed middel om jouw doelgroep te overtuigen van jouw boodschap, maar enkel als deze boodschap te lezen is… Hier komen banners goed van pas. Deze grote spandoeken kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst en hebben een heldere en duidelijke opdruk. Een goede banner trekt de aandacht en de boodschap komt vanwege het grote formaat beter over. Banners bestellen bij Drukzo helpt je bedrijf om meer aandacht te trekken.

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief lijkt misschien niet origineel of uniek, maar dit is het zeker wel! Stuur je nieuwsbrief namelijk via de mail naar al je klanten, partners en overige contacten. Breng hen op de hoogte van wat er gaande is binnen je bedrijf en welke gebeurtenissen op de agenda staan. Door middel van een goed geschreven nieuwsbrief waarin zakelijk wordt afgewisseld met informele informatie raken de lezers ervan erg betrokken bij jouw bedrijf. Je geeft ze in feite een wekelijkse of maandelijkse reminder dat je bedrijf bestaat en voor hen klaar staat.

Luchtreclame

Je kent het wel, van die vliegtuigen met een banner. Iedereen kijkt omhoog als er zo’n vliegtuig overvliegt. Wat staat er nou precies op het doek? Dit unieke marketingmiddel is extreem effectief. Je hebt namelijk direct de aandacht. Wanneer vijf mensen omhoog kijken naar jouw luchtboodschap, zal de omgeving volgen en ook kijken. Kies voor een unieke boodschap en vergeet je merknaam niet te gebruiken, zodat mensen deze kunnen opzoeken via het internet.

Events

Organiseer je samen met je personeel een festival? Dat is een unieke en extreem goede manier om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf. Wek de interesse op van het publiek zodat je nieuwe klanten, partners én werknemers kunt werven! Laat ruim van tevoren op social media weten dat je een event organiseert en doe aan winacties. Zorg ervoor dat je mensen een goede reden geeft om jouw event bij te wonen en geniet van alle voordelen!

De bedrijfswereld van vandaag kent enorm veel concurrentie. Zorg ervoor dat je opvalt door unieke marketingmiddelen in te zetten, zoals een spandoek, een digitale nieuwsbrief, luchtreclame en het organiseren van evenementen. Zo spring je er zeker uit!