HALLO

Verbinding met onze database is verbroken. Er wordt aan gewerkt. Excuses voor het ongemak!

l

Wat is de beste investering, crypto of aandelen?

  • van de redactie
  • 27 mei 2021

Kapitaal waar niets mee gedaan wordt zal alleen maar in waarde afnemen als gekeken wordt naar de lage bankrentes en de inflatie. Er zal dus geïnvesteerd moeten worden in mogelijkheden waar de risico’s acceptabel zijn. Als ondernemer wil je het kapitaal zien groeien en zijn er voor de hand liggende mogelijkheden op de crypto en aandelenmarkt. Het vereist wel een goede kennis van de markt om de juiste besluiten te nemen.

Het zou namelijk ideaal zijn om in zowel crypto als aandelen te investeren, maar raakt het kapitaal daardoor verspreidt. Het rendement wordt zo niet gelijk zichtbaar, vooral niet wanneer het minder goed gaat met één van de markten. Dat is een voorname reden waarom er in de meeste gevallen voor wordt gekozen om te investeren in maar één markt. ?Dat levert wel een groter risico wanneer het mis zal gaan, maar biedt het aan de andere kant veel meer kansen voor een hoog rendement. Hoe aandelen kopen? mag geen drempel vormen en zijn er voldoende mogelijkheden te vinden. ?Veel tijd ben je niet kwijt door alle zaken online te regelen en kan er ook zo in aandelen gehandeld worden. ?Bedrijven die een sterke groei doormaken zijn ideaal om voor te kiezen, maar moet je er wel snel bij zijn om de aandelen te kopen tegen een voordelige koers.


De dynamiek op de cryptomarkt toont in grote lijnen veel overeenkomsten met de aandelenmarkt, maar zijn de risico´s ook een stuk groter. Ook hier kan alles online verlopen zoals veilig Bitcoin kopen met iDEAL. Het ligt dan wel in de bedoeling dat de investering verder uit zal groeien in de vorm van een koers die flink zal stijgen. Bij cryptocurrency kan dat al gauw tot een verdubbeling of zelfs meer van de waarde leiden. Dat maakt het zo aantrekkelijk om erin te investeren en gaat het voornamelijk om de korte termijn winstverwachtingen.? Het doorhakken van de knoop om het wel of niet investeren in crypto of aandelen heeft veel te maken met de situatie van de markt op dat moment. Indien er sprake is van een dip, zal het voor zij die op zoek zijn naar een snelle winst niet aantrekkelijk zijn om crypto te kopen, maar wel interessant voor personen die bereidt zijn wat langer te wachten.? Ook bij de aandelenmarkt gaat dit grotendeels op en moeten alle ontwikkelingen op de voet worden gevolgd.

Om vooraf vast te stellen welke markt de beste investering oplevert, valt en staat met de laatste ontwikkelingen en is de cryptomarkt? voor lange termijn investeerders wel interessant vanwege de historische stijging van de koersen. Echter zijn er op de aandelenmarkt ook wat bedrijven te vinden die steeds weer met goede resultaten naar buiten komen.