Even geduld

Verbinding met onze database is verbroken. Er wordt aan gewerkt. Excuses voor het ongemak!

Wil je weten wat wij doen?

BedrijvenMonitor doet precies wat de naam al zegt, wij monitoren bedrijven. Wij informeren jou over nieuwe bedrijven, maar ook over mutaties die plaatsvinden binnen bestaande bedrijven. Verhuizingen, gewijzigde contactgegevens, wijzigingen in aantal medewerkers, statutaire wijzigingen en nog veel meer. Dat doen wij zo met alle bijna 5 miljoen bedrijven die Nederland heeft en heeft gehad.

Wij verzamelen, wij verrijken en wij delen bedrijfsinformatie. En dat doen wij ook nog eens gratis.

Wij onderscheiden ons

Je zult je wellicht afvragen wat onze toegevoegde waarde is ten opzichte van de Kamer van Koophandel of een van onze concullega's. Een terechte vraag die wij eenvoudig kunnen beantwoorden: wij nemen drempels weg en voegen transparantie toe. Waar informatie bij de Kamer van Koophandel, maar ook bij onze concullega's, slechts beperkt is in te zien, is dat bij ons niet het geval. Alle informatie is volledig toegankelijk en ook nog eens volledig kosteloos.

Wij verrijken

Naast het publiceren van bedrijfsgegevens zijn wij continu bezig om deze bedrijfsgegevens te verrijken. Door verschillende informatiebronnen met elkaar te combineren zorgen wij voor meer context. De som der delen is tenslotte meer dan het geheel.

Wij zijn trendwatcher

Naast dat wij alle bedrijven in Nederland nauwgezet volgen, publiceren wij ook regelmatig over trends die wij bespeuren. Van trends in specifieke branches of bepaalde regio's tot de demografische verdeling in het ondernemerslandschap.

Vind bedrijven in jouw buurt

Vul je postcode in om te zien welke bedrijven in een straal rondom jouw buurt of straat zitten.